Η εταιρεία μας μετά από 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας μας στην αγορά εμπορευόμενοι σοκολάτα,γρανίτα και κρύο τσάι, αποφασίσαμε το 2016 να εισέλθουμε δυναμικά στο χώρο παραγωγής των τριών αυτών προιόντων.
Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε στάθηκαν το εφαλτήριο για τη δημιουργία μιας ισχυρής οικογενειακής, ελληνικής επιχείρησης με στόχο να κερδίσουμε ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς χάρη στην εξαιρετική μας ποιότητα, τις προσιτές τιμές μας και τον χρόνο παράδοσης. Τρία ισοδύναμα στοιχεία που αποτελούν ορόσημο για την εταιρεία μας. Οι πρώτες θετικές εντυπώσεις για τα προιόντα μας αποδεικνύουν τη διαφορετικότητα και την πρωτοπορεία της γεύσης μας, με σήμα κατατεθέν τη φανταστική μας σοκολάτα.
Ενας επιτυχημένος στόχος καθώς η Tesoro μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας της κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός σημαντικού μεριδίου της τοπικής αγοράς αλλά και να εξαπλωθεί σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Ένας ακόμα στόχος της Tesoro από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της ήταν να παρέχει στην αγορά άφθαστη ποιότητα σε πολύ καλή τιμή. Για την ποιότητα μέτρο σύγρισης θεώρησε τα πανευρωπαϊκού επίπεδου brands. 
Για τον σκοπό αυτό εξοπλίστηκε με τις πιο σύγχωνες εγκαταστάσεις. Εδώ κάθε γραμμάριο των προϊόντων μας δημιουργείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να απελευθερώσει ολο το άρωμα,τη γέυση και τα πολύτιμα συστατικά του.